Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Onlinemediums.net


  Online hulplijn met online mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online mediums Daghoroscoop  Stier door online mediums Daghoroscoop  Tweelingen door online mediums Daghoroscoop  Kreeft door online mediums Daghoroscoop  Leeuw door online mediums Daghoroscoop  Maagd door online mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door online mediums Daghoroscoop  Schorpioen door online mediums Daghoroscoop  Boogschutter door online mediums Daghoroscoop  Steenbok door online mediums Daghoroscoop  Waterman door online mediums Daghoroscoop  Vissen door online mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Brya
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op onlinemediums.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  gisteren echt top gesprek gehad, tegoed was op dus zeg je hier bedankt voor het fijne gesprek, ik weet weer welke richting ik op moet en wat ik zelf kan doen. Je hebt me enorm geholpen. nogmaals dank.




Ervaring van Silvia met medium Brya   Ervaring van Silvia met medium Brya   Ervaring van Silvia geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Dank voor je mooie adviezen van zojuist Brya. Helaas werd de verbinding abrupt verbroken (ik werd zelf gebeld), dus bij deze: bedankt, ik heb heel veel aan je gesprek gehad en voel me super opgelucht nu. Je weet precies de juiste snaar te raken.




Ervaring van Annemijn met medium Brya   Ervaring van Annemijn met medium Brya   Ervaring van Annemijn geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Sorry Brya mijn bel te goed was op.
Dank u voor jou inzicht ik vond het zeer fijn om met jou te spreken.we horen elkaar nog wel .
Groetjes sabrina.




Ervaring van Sabrina met medium Brya   Ervaring van Sabrina met medium Brya   Ervaring van Sabrina geplaatst op 16 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Was fijn om je te spreken. Het eindigde snel. Maar ik kan verder. dank je wel.




Ervaring van Ilona met medium Brya   Ervaring van Ilona met medium Brya   Ervaring van Ilona geplaatst op 3 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Bedankt,

Mijn credits waren op.
Voor mij ben je nog steeds de beste.
Je zit er steeds goed op en weet mij altijd aan te sterken en je brengt me steeds tot rust.
Ook ontvang ik nuttige tips van jou.

Cindy.




Ervaring van cindy met medium Brya   Ervaring van cindy met medium Brya   Ervaring van cindy geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Dankjewel brya. Je bent een topper zoals je de dingen uitlegt. Fijn gesprek met je gehad.




Ervaring van Sherida met medium Brya   Ervaring van Sherida met medium Brya   Ervaring van Sherida geplaatst op 13 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Hoi Brya,
Je bent fantastisch.Iemand was me snel voor :) en ik moet werken. Ik bel je later nog terug.
Heel fijn gesprek, je weet het gewoon :).




Ervaring van Angeline met medium Brya   Ervaring van Angeline met medium Brya   Ervaring van Angeline geplaatst op 9 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Ik was heel sceptisch tegenover helderzienden omdat de meesten toch maar oplichters zijn. tijdens mijn gesprek met Brya kreeg ik een aangenaam gevoel. Ze slaagt de nagel op de kop bij zoveel dingen en ik kijk nu terug positiever naar de toekomst toe. Brya ik wil u van harte bedanken voor het goede rustige gevoel dat u mij hebt gegeven. Veel liefs Conny.




Ervaring van Conny met medium Brya   Ervaring van Conny met medium Brya   Ervaring van Conny geplaatst op 7 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Ontzettend fijn gesprek gehad. Helaas door mijn eigen toedoen te snel verbroken. Ik bel zeker terug.




Ervaring van Rich met medium Brya   Ervaring van Rich met medium Brya   Ervaring van Rich geplaatst op 29 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Lieve Brya, Dank je wel voor je waarheidsgetrouwe consult. Het heeft mij
een flinke duw gegeven in mijn bewustwordingsproces.
Wat je zei over mijn persoontje en handelen klopte precies.
Ik wens jouw veel zegen op jouw levensweg.
Knuffel.




Ervaring van Angel A met medium Brya   Ervaring van Angel A met medium Brya   Ervaring van Angel A geplaatst op 7 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Dankjewel voor de mooie fijne woorden. ik zal zeker nog een x terugbellen bedankt .
Vriendelijke groet van corine .




Ervaring van Corine met medium Brya   Ervaring van Corine met medium Brya   Ervaring van Corine geplaatst op 5 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Super goed invoelingsvermogen en erg betrouwbaar voelt Ze aan. Ze kan echt dingen helder zien.




Ervaring van D met medium Brya   Ervaring van D met medium Brya   Ervaring van D geplaatst op 15 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Ik vond het een geweldig gesprek, ze weet alles zonder dat je het verteld en geeft fijne adviezen.ben echt heel veel wijzer geworden en zal zeker nog een keer terug bellen .




Ervaring van Janneke met medium Brya   Ervaring van Janneke met medium Brya   Ervaring van Janneke geplaatst op 3 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Net gebeld met je . 'you made my Day'.lig plat van het lachen hier .
Groetjes have a Good Life.




Ervaring van Annemiek met medium Brya   Ervaring van Annemiek met medium Brya   Ervaring van Annemiek geplaatst op 29 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Heb je vanmiddag 23-12 aan de telefoon gehad. Toch wilde ik je erg bedanken voor je inzicht. Je zag het goed en wist bepaalde dingen ook zonder dat ik erom gevraagd had. Ik ga er zeker wat mee doen. dank je wel. Gr Linda .




Ervaring van Linda met medium Brya   Ervaring van Linda met medium Brya   Ervaring van Linda geplaatst op 23 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Brya,
dank voor je uiteenzetting. erg benieuwd .




Ervaring van Juan met medium Brya   Ervaring van Juan met medium Brya   Ervaring van Juan geplaatst op 31 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Ik heb Brya onlangs gesproken, ze weet gewoon alles, maar werkelijk alles te vertellen en slaagt hierbij dan nog eens de nagel op de kop. Ze ging doorheen het diepste van mijn ziel, alsof ze mij al jaren kende, tevens zag ze de situatie waarin ik mij bevond en ik kreeg een duidelijk antwoord op mijn vraag. Brya is Echt helderziend en meer dan 5* waard.




Ervaring van Anoniem met medium Brya   Ervaring van Anoniem met medium Brya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  sorry ik had het gister verkeerd ingevuld .je verdiend 5 sterren.




Ervaring van diane met medium Brya   Ervaring van diane met medium Brya   Ervaring van diane geplaatst op 8 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Dank je wel voor de tips die je gegeven heb. Ik heb gelijk een salie stokje aangestoken en me ingeschreven op woningnet. Ik hoop dat je gelijk krijgt kwa die jongen met touwtjes door knippen het heeft me wel slapeloze nacht bezorgd hahhaha en ik zal je op de hoogte houden di.




Ervaring van diane beers met medium Brya   Ervaring van diane beers met medium Brya   Ervaring van diane beers geplaatst op 7 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  hi lieve schat brya u heeft mij goed geholpen en alles wat u heeft gezegt is uitgekomen.mijn kinderen komen morgen naar huis.alles wat u zegt komt uit ik ga u altijd blijven bellen ik heb u steun hard nodig en zal blijven ook en ook de goede adviezen wat u geeft.hartelijk dank en tot bels.een hele dikke stevige kus van mij,anouska.




Ervaring van anouska met medium Brya   Ervaring van anouska met medium Brya   Ervaring van anouska geplaatst op 3 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Lieve brya
Dankuwel voor ons gesprek vandaag. ik krijg kippevel door wat u zei. nu weet u vast wel wie ik ben.




Ervaring van M met medium Brya   Ervaring van M met medium Brya   Ervaring van M geplaatst op 16 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Beterschap. Hoop dat je je weer snel goed voelt.
Bedankt voor het gesprek. x.




Ervaring van Karin met medium Brya   Ervaring van Karin met medium Brya   Ervaring van Karin geplaatst op 10 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Heb een kort gesprek gehad met Brya, omdat mijn beltegoed op was. Maar het was lang genoeg om belangrijke details te horen. Zij is snel, duidelijk, betrokken en naar mijn gevoel eerlijk. Een topper en bedankt Brya.




Ervaring van Jj met medium Brya   Ervaring van Jj met medium Brya   Ervaring van Jj geplaatst op 9 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  mijn hartelijke dank voor het advies en duidelijke uitleg. Lieve Groet, Claire.




Ervaring van Claire met medium Brya   Ervaring van Claire met medium Brya   Ervaring van Claire geplaatst op 18 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Brya,
je bent een topper, erg bedankt voor je haarzuivere consult, een aanrader .
Juan.




Ervaring van Juan met medium Brya   Ervaring van Juan met medium Brya   Ervaring van Juan geplaatst op 12 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Hoi Brya,

Ik vind het vreemd dat er zo weinig getuigenissen zijn want jij bent megagoed.
Ik bel al jaren met verschillende mediums maar toch blijf jij de beste en degene die altijd juist zit qua voorspellingen. En jij kan iemand ook tot rust brengen.
Liefs Cindy.




Ervaring van cindy met medium Brya   Ervaring van cindy met medium Brya   Ervaring van cindy geplaatst op 8 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Hoi Brya,

Ik had je net aan de telefoon. Je hebt me terug rustig gemaakt, want liep de laatste dagen echt bijna tegen de muur. Ik ga je advies volgen en hoop dat ik in de toekomst gelukkig mag worden met de persoon die diep in mijn hart zit. Ik wens jou een heel mooi en liefdevol leven toe. Bedankt voor alles.




Ervaring van G met medium Brya   Ervaring van G met medium Brya   Ervaring van G geplaatst op 6 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Brya kon mijn situatie heel goed inschatten. Ik ben haar daar ontzettend dankbaar voor.




Ervaring van Willeke met medium Brya   Ervaring van Willeke met medium Brya   Ervaring van Willeke geplaatst op 1 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Dankjewel Brya. Telefoon hield er mee op, want mijn credits waren op. Fijn je gesproken te hebben en iemand die me echt begrijpt.
En me inzicht meegeeft. Super fijn.

Ik wens je een fijne dag en al het goeds xx.




Ervaring van Karin met medium Brya   Ervaring van Karin met medium Brya   Ervaring van Karin geplaatst op 27 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Zojuist een leuk gesprekje gehad met Brya. Ze is een praktisch, lekker nuchter en geeft goede adviezen met een vleugje Amsterdams accent. Een leuk mens en absoluut de moeite waard om te bellen. Ze voelde mij en mijn probleem goed aan en gaf mij een handvat om verder te gaan. Dank je wel Brya.




Ervaring van Ferry met medium Brya   Ervaring van Ferry met medium Brya   Ervaring van Ferry geplaatst op 12 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Net een heel fijn gesprek gehad met Brya, wat de situatie waarin ik zit flink heeft opgehelderd. Brya heel hartelijk bedankt. Aan zulke inzichten heb ik werkelijk iets. Liefs van Else.




Ervaring van Else met medium Brya   Ervaring van Else met medium Brya   Ervaring van Else geplaatst op 11 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Ik had een fijn leuk en gezellig gesprek. En ik ben weer een stapje verder op het goede pad en dank voor de bevestigingen en de ondersteuning.
liefs Greetje.




Ervaring van Greetje met medium Brya   Ervaring van Greetje met medium Brya   Ervaring van Greetje geplaatst op 29 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Hi Brya, wat een leuk gesprekje hebben wij gevoerd. Je zat er meteen boven op. Prachtig zeg, jammer dat mijn credits op waren. Ik bel je zeker nog een keer.

Groetjes A.




Ervaring van A. met medium Brya   Ervaring van A. met medium Brya   Ervaring van A. geplaatst op 26 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  eerlijk vrouw ben je. en aangenaam .je hebt ook gelijk met wat je zegt.




Ervaring van habiba met medium Brya   Ervaring van habiba met medium Brya   Ervaring van habiba geplaatst op 27 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  echt heel goed consult. wist meteen wat er speelde ,ook dat het zich ten goede ging keren. ik bel zeker haar terug.




Ervaring van alex met medium Brya   Ervaring van alex met medium Brya   Ervaring van alex geplaatst op 25 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Onlinemediums.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Onlinemediums.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Onlinemediums.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Onlinemediums.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden