Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Onlinemediums.net


  Online hulplijn met online mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online mediums Daghoroscoop  Stier door online mediums Daghoroscoop  Tweelingen door online mediums Daghoroscoop  Kreeft door online mediums Daghoroscoop  Leeuw door online mediums Daghoroscoop  Maagd door online mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door online mediums Daghoroscoop  Schorpioen door online mediums Daghoroscoop  Boogschutter door online mediums Daghoroscoop  Steenbok door online mediums Daghoroscoop  Waterman door online mediums Daghoroscoop  Vissen door online mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Dirk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op onlinemediums.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dag, jouw reading heeft mijn ogen geopend. Dankjewel voor de klare taal. Ik kan hier wel mee verder F.H.




Ervaring van Farida met medium Dirk   Ervaring van Farida met medium Dirk   Ervaring van Farida geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Lieve Dirk, ik bedank je voor je warme gesprek. Zeer leerrijk om het nu eens door een man te horen zeggen allemaal. Is een andere benadering. Ik hou u op de hoogte van het verloop. Lieve groeten vanwege Ang?le.




Ervaring van Ang?le met medium Dirk   Ervaring van Ang?le met medium Dirk   Ervaring van Ang?le geplaatst op 2 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dirk, jouw emailconsult was er eentje om te bewaren, wat ik lang zal doen. Heel veel liefs, en nogmaals dank voor je verslag. Fannie.




Ervaring van Fannie met medium Dirk   Ervaring van Fannie met medium Dirk   Ervaring van Fannie geplaatst op 30 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dirk, dankjewel, je typeerde de situatie perfect en ik was helemaal mee met je analyse.




Ervaring van Chantal met medium Dirk   Ervaring van Chantal met medium Dirk   Ervaring van Chantal geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Hey Dirk, bij deze bedank ik jou voor het gesprek. Je bent een meerwaarde. Marcel.




Ervaring van Marcel K met medium Dirk   Ervaring van Marcel K met medium Dirk   Ervaring van Marcel K geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dag dirk, eindelijk weer terug. Was blij je te horen gisteren, want je vertelde me heel wat waarheden waar ik mee verder kan. Jouw advies is goud waard, is al gebleken in het verleden. Groeten a. Uit deinze.




Ervaring van Aster met medium Dirk   Ervaring van Aster met medium Dirk   Ervaring van Aster geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Hey Dirk, lang niet gezien op de lijn. Je bent eindelijk terug. Jouw prognoses die je gaf voor de zomer kwamen uit. Sprak je kort gisteren en de extra info die je me meegaf is een ware opsteker. I keep in touch.




Ervaring van Guy met medium Dirk   Ervaring van Guy met medium Dirk   Ervaring van Guy geplaatst op 27 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Ik hou niet van fantastische verhalen, wil de gewone realiteit, en daarom was ik blij jou gekozen te hebben. Goeie babbel, en niks hocus-pocus. Hartelijk dank Dirk, .




Ervaring van Gwedoline met medium Dirk   Ervaring van Gwedoline met medium Dirk   Ervaring van Gwedoline geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dag Dirk, onlangs kwamen de problemen boven water waar ik voor vreesde. Ik weet niet hoe je't voor elkaar kreeg, maar op een luttele 15 minuutjes heb je alles voor mij op een rij gezet. Dit hielp me echt vooruit. Bedankt voor je nuchtere down-to-earth analyse.




Ervaring van Corrine met medium Dirk   Ervaring van Corrine met medium Dirk   Ervaring van Corrine geplaatst op 29 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Heel erg bedankt voor je warme reading Dirk. Het deed me deugd om met jou te praten.




Ervaring van Carine met medium Dirk   Ervaring van Carine met medium Dirk   Ervaring van Carine geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Merci Dirk. Mijn Nederlands is niet zo goed, maar u spreekt ook Frans. En ik ben blij dat ik spreek met jou. Bien vous Julienne.




Ervaring van Julienne met medium Dirk   Ervaring van Julienne met medium Dirk   Ervaring van Julienne geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Goeiedag, ik heb de moeite genomen om in mijn pen te kruipen. Het is normaal niet mijn gewoonte. Meestal doe ik dit om te klagen, maar deze keer niet. U bent een ware hulp geweest en daarvoor wil ik je bedanken. Respect hoor. Jelle.




Ervaring van Jelle met medium Dirk   Ervaring van Jelle met medium Dirk   Ervaring van Jelle geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dag, ik ben Andre. Gisterenavond heb ik met u kontakt gehad en ben heel tevreden over u. Het beste, Andre.




Ervaring van Andre met medium Dirk   Ervaring van Andre met medium Dirk   Ervaring van Andre geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dirk, U bent de beste. Hartstikke bedankt, ik was helemaal stomverbaasd met de mond open luisterde ik naar wat u allemaal vertelde. Over O., plannen vakantie, over mijn werk en mijn bazen, het klopte allemaal. Kort en krachtig. Bedankt groetjes Tineke.




Ervaring van Tinike met medium Dirk   Ervaring van Tinike met medium Dirk   Ervaring van Tinike geplaatst op 15 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dirk, langs deze weg bedank ik jou. Ik was beetje nerveus omdat ik dacht dat je mijn probleem niet zou begrijpen. Maar niks was minder waar. Hoe het verder zou gaan heb je me duidelijk uitgestippeld. En alles lijkt erop dat het zo verloopt. Je bent een talent. Liefs, Monique.




Ervaring van Monique met medium Dirk   Ervaring van Monique met medium Dirk   Ervaring van Monique geplaatst op 11 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dag beste Dirk, je hebt me heel goed geholpen. Ik ben die man die aan vliegtuigen werkt. Het is wel de waarheid die je me vertelde en heb het nagekeken en je verhaal klopt. Tot nogmaals.




Ervaring van Jean Pierre met medium Dirk   Ervaring van Jean Pierre met medium Dirk   Ervaring van Jean Pierre geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Goeienacht, het was inderdaad een late reading maar wzt je vertelde was zo zuiver. Vooral de situatie met mijn zoon schatte je goed in, en je tips die je me gaf helpen daadwerkelijk. Tot nog eens.maar dan niet zo laat.




Ervaring van Aline met medium Dirk   Ervaring van Aline met medium Dirk   Ervaring van Aline geplaatst op 7 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dag beste Dirk, ik hou eraan je te bedanken. Je weet best heel veel, en je bent een verstandige man. Dat is mijn indruk over jou. Ik beveel je ten volste aan.




Ervaring van Marleen met medium Dirk   Ervaring van Marleen met medium Dirk   Ervaring van Marleen geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Wauw dirk. Jij bent ongelooflijk goed. Het gaat precies zoals jij mij verteld echt ongelooflijk. Ik ben je dankbaar voor je hulp. Liefs L.




Ervaring van Anoniem met medium Dirk   Ervaring van Anoniem met medium Dirk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  heb daarnet gebeld met dirk voor de eerste maal .wist direkt waar het over ging maar krediet was op.bel zeker nog terug.




Ervaring van francine met medium Dirk   Ervaring van francine met medium Dirk   Ervaring van francine geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Beste Dirk, door de jaren heen heb ik me al vele malen tot een kaartlegger gewend, en nu tot jou. Per toeval want ik had de verkeerde pin gebruikt. Maar wat was ik blij je gesproken te hebben, toeval bestaat dus niet. Veel liefs A.




Ervaring van Alexandra met medium Dirk   Ervaring van Alexandra met medium Dirk   Ervaring van Alexandra geplaatst op 5 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Ik was op zoek naar een antwoord , en je gaf me een oplossing, een heel eenvoudige.




Ervaring van Lucienne met medium Dirk   Ervaring van Lucienne met medium Dirk   Ervaring van Lucienne geplaatst op 3 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Een hele goedemorgen. Wat heb jij een geheugen zeg. Het apotheekverhaal wist je nog. Nou ja, was ook niet niks. Wat ik zo waardeer aan jou is dat je geen fantast bent, en de dingen zegt hoe ze zijn. De zon komt eraan.thanx.




Ervaring van Anke met medium Dirk   Ervaring van Anke met medium Dirk   Ervaring van Anke geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Het probleem wat ik heb met mijn zoon schatte je goed in. Je bent niet typisch hoor. Beetje speciaal.ik ook trouwens. (Lief bedoeld,) .




Ervaring van Rosita met medium Dirk   Ervaring van Rosita met medium Dirk   Ervaring van Rosita geplaatst op 9 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Goeiemorgen, inderdaad, ik had iets verkeerds gezegd, en je wees me erop. Heb het zoals je me adviseerde opgelost zoals jij het zou doen, en het hielp, zonder moeite.




Ervaring van Margeleine met medium Dirk   Ervaring van Margeleine met medium Dirk   Ervaring van Margeleine geplaatst op 8 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Goededag, weer een geweldige reading gehad van jou, en je bracht me aan het lachen. hoewel mijn hoofd er niet op stond. Prettig 2019 vanwege Anita.




Ervaring van Anita met medium Dirk   Ervaring van Anita met medium Dirk   Ervaring van Anita geplaatst op 29 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Beste naamgenoot, het was een aangenaam gesprek. Je hielp me mee inzien dat uit de kast komen de beste optie was, en de reacties die je me voorspelde kwamen een voor een uit.




Ervaring van Dirk met medium Dirk   Ervaring van Dirk met medium Dirk   Ervaring van Dirk geplaatst op 7 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Lieve Dirk, ik ben Bea en belde je gisteren. Ik weet ook veel over astrologie, maar ken niemand die de tarot op astrologische wijze gebruikt. Je bent wel uniek in je "soort" . Je gaf me een aangenaam betrouwbaar gevoel.




Ervaring van Bea met medium Dirk   Ervaring van Bea met medium Dirk   Ervaring van Bea geplaatst op 27 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Graag even dit, ik belde jou, en was een beetje overstuur. Je bent een lieve man waartegen je alles mag vertellen. Zou je als buurman willen. Fredje.




Ervaring van Alfred met medium Dirk   Ervaring van Alfred met medium Dirk   Ervaring van Alfred geplaatst op 11 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Hartelijk dank Dirk. Het gesprek duurde niet lang, maar in een notedop kreeg ik heel wat info die klopte als een bus. Pierre .




Ervaring van Pierre D met medium Dirk   Ervaring van Pierre D met medium Dirk   Ervaring van Pierre D geplaatst op 29 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Het zag er nogal somber uit toen ik je aan de lijn kreeg. Een goeie babbel met veel inzichten. Spijtig dat ik je niet altijd kan bereiken. Je bent niet zoveel online. De moeite waard .




Ervaring van Merel met medium Dirk   Ervaring van Merel met medium Dirk   Ervaring van Merel geplaatst op 5 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Een reactie achteraf op uw reading : ik was beetje verbijsterd door jouw verhaal en de gevolgen. Maar dit bijkt toch de realiteit te zijn.




Ervaring van R. met medium Dirk   Ervaring van R. met medium Dirk   Ervaring van R. geplaatst op 27 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Na een moeilijke periode heb ik je gebeld. En je hebt me veel laten inzien. Beste groeten Emiel .




Ervaring van Emiel met medium Dirk   Ervaring van Emiel met medium Dirk   Ervaring van Emiel geplaatst op 17 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Eerder had ik je al gebeld, je gaf me de raad om ook eens met collega's van jou te praten, kwestie van een ander advies te horen en toch kom ik altijd bij jou terecht. Ik waardeer je down to earth-houding enorm. Tot later.




Ervaring van Caro met medium Dirk   Ervaring van Caro met medium Dirk   Ervaring van Caro geplaatst op 11 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dag beste Dirk, je bent zoals je zelf vertelde iemand die langs de zijlijn kijkt naar de situatie, en daardoor neutraal denkt. Je gaf me duidelijkheid. Ik bel je nog terug Ch. Deerlijk.




Ervaring van Anoniem met medium Dirk   Ervaring van Anoniem met medium Dirk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Onlinemediums.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Onlinemediums.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Onlinemediums.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Onlinemediums.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden