Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Onlinemediums.net


  Online hulplijn met online mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online mediums Daghoroscoop  Stier door online mediums Daghoroscoop  Tweelingen door online mediums Daghoroscoop  Kreeft door online mediums Daghoroscoop  Leeuw door online mediums Daghoroscoop  Maagd door online mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door online mediums Daghoroscoop  Schorpioen door online mediums Daghoroscoop  Boogschutter door online mediums Daghoroscoop  Steenbok door online mediums Daghoroscoop  Waterman door online mediums Daghoroscoop  Vissen door online mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Joke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op onlinemediums.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke
Het is allemaal goed.
Diana.




Ervaring van Diana met medium Joke   Ervaring van Diana met medium Joke   Ervaring van Diana geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Ze is een geweldige vrouw, zij heeft me dingen gezegd dat niet iedereen weet hopelijk komen mijn wensen uit. Ik laat het u zekers weten.




Ervaring van Sunita met medium Joke   Ervaring van Sunita met medium Joke   Ervaring van Sunita geplaatst op 10 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke, jij bent het meest bijzondere medium die ik heb gesproken. Zo veel liefde en licht en hulp voel ik bij jou. Je zit in mijn hart. Dankjewel dat je mij terug naar mijn kern hebt gezet en mij hebt gerustgesteld. Dikke knuffels A xxxx.




Ervaring van Angelique met medium Joke   Ervaring van Angelique met medium Joke   Ervaring van Angelique geplaatst op 7 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke,

Ik ben begin dit jaar in een hele vervelende situatie terechtgekomen. Jij zag de oplossing, ik dacht dit kan niet maar het klopt exact ook qua tijd is het uitgekomen, van de week weer een voorspelling van je uitgekomen. Je bent een bijzonder mooi persoon. Liefs .




Ervaring van A met medium Joke   Ervaring van A met medium Joke   Ervaring van A geplaatst op 5 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Kon ik u hierdoor maar een mooie boeket geven. Dank voor zojuist, ben zo uitgerust.




Ervaring van a met medium Joke   Ervaring van a met medium Joke   Ervaring van a geplaatst op 30 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hoi joke,

Al 1 voorspelling uitgekomen. Je zei die hoor je nog zelfs nu in januari nog en jawel hoor, Ik had het niet meer verwacht maar we gaan straks samen uit eten, topper dat de rest ook maar snel uitkomt. Dikke zoen je weet wel wie.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hay lieverd, jou voorspelling is helemaal uitgekomen. Je bent een topper. Groetjes vanuit New York .




Ervaring van Nunu met medium Joke   Ervaring van Nunu met medium Joke   Ervaring van Nunu geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve joke. Wat ben jij een super mens. Mijn zus en zwager hebben al heel lang een kinderwens, en waren al heel wat jaartjes bezig met trajecten. Jij lieve joke zei dit jaar nog, en ja hoor met de kerst kondigden ze aan dat de test positief is. En jij zei het al. Super vrouw ben je. Hele dikke knuffel en kus van L.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Beste Joke, wij spreken elkaar nu al geruime tijd. Je hebt mooie voorspellingen gedaan voor in de toekomst. Ik hoop dat ik daarin wordt gezegend en dat deze al deels uit mogen komen in 2020. Ik ga jou zeker nog eens terug bellen. Veel liefs Carmen, je weet wel wie.




Ervaring van Carmen met medium Joke   Ervaring van Carmen met medium Joke   Ervaring van Carmen geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Dank je wel lieve Joke voor je prachtige mooie reading. Dit alles is een mooi begin in het nieuwe jaar. Je bent een aanrader op deze lijn.
Voel me door jou reading heel gelukkig
Heel veel liefs T.




Ervaring van T met medium Joke   Ervaring van T met medium Joke   Ervaring van T geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Wat Joke heeft voorspeld is precies zo uitgekomen. En dat had ik echt niet verwacht. En ze omschreef mijn kat echt perfect.




Ervaring van Do met medium Joke   Ervaring van Do met medium Joke   Ervaring van Do geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Joke, ons gesprek was juist ten einde en ons lieveling kattin van acht maand die verdwenen was stond plots voor de deur zoals je voorspeld had (op haar heb ik dus geen jaren moeten wachten zoals.)
Je bent zonder meer goed.




Ervaring van Flupke met medium Joke   Ervaring van Flupke met medium Joke   Ervaring van Flupke geplaatst op 27 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Beste medium Joke,
Dank voor mijn fijne en vooral altijd kloppende readings afgelopen jaar. Fijne kerst en een gezond en gelukkig 2020.

Liefs,
Shima.




Ervaring van Shima met medium Joke   Ervaring van Shima met medium Joke   Ervaring van Shima geplaatst op 26 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hartelijk dank vr het hele fijne gesprek en contact met Sam, sorry vr het abrupte gesprekseinde, warme groet.




Ervaring van Myriam met medium Joke   Ervaring van Myriam met medium Joke   Ervaring van Myriam geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Joke voorspelde mij jaren geleden rijkdom. Ik worstelde jaren tot enige tijd geleden met enge geldzorgen. Ik nam de voorspelling met een korrel zout, onlangs werd ik van mijn sokken geblazen door lotto. Een orkaan zeg maar. Nee ik laat jullie fantaseren over het bedrag.zij is een supermedium, en tijd kan niemand voorspellen, dat bestaat niet in het universum. Bedankt Joke. Bel je zeker nog.




Ervaring van Flupke met medium Joke   Ervaring van Flupke met medium Joke   Ervaring van Flupke geplaatst op 22 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke,

Ik ken je nog niet zo heel lang maar wat heb jij een bijzondere gave.
Op korte tijd zijn al zoveel voorspellingen uitgekomen.
Ik ben je enorm dankbaar.

Liefs Naomi
.




Ervaring van Naomi met medium Joke   Ervaring van Naomi met medium Joke   Ervaring van Naomi geplaatst op 21 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  "Het voetbalspel" is dan toch uitgekomen. (na al die jaren) Natuurlijk bel ik u nog hoor.




Ervaring van CC met medium Joke   Ervaring van CC met medium Joke   Ervaring van CC geplaatst op 20 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Joke, waar moet ik beginnen. Gisteravond is iets uitgekomen terwijl ik je in de middag gebeld. Echt geweldig ben je. Al jaren bel ik je voor advies en soms ook om even te babbelen. Ieder keer wanneer ik je spreek ben ik weer rustig. Zo lief en zo kalm ben je. Je bent een topper. Via deze weg wil ik je alvast fijne feestdagen wensen. Veel liefs, je trouwe klant. Xx Cynthia.




Ervaring van Cynthia met medium Joke   Ervaring van Cynthia met medium Joke   Ervaring van Cynthia geplaatst op 15 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hi Joke, wat ben jij toch een kanjer in je werk. Ik vind je fantastisch. met name hoe je werkt en dan heb ik het niet over wat al allemaal is uitgekomen.
Jij leest mensen zonder dat je een kaart legt, maar puur uit je helderhorend, helderwetend en helderziendheid. En soms laat het langer op zich wachten, maar uiteindelijk komt het weer uit.
Je bent een liefdevol en warm persoon die geweldig is in haar vak en kan je dan ook aan iedereen aanbevelen.
Je bent de grootste Kanjer op deze lijn.
Liefs, A.




Ervaring van A. met medium Joke   Ervaring van A. met medium Joke   Ervaring van A. geplaatst op 1 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve joke. Waar moet ik beginnen. Ik bel al twee jaar met jou en alles echt alles komt gewoon uit. Je bleef vanaf het begin zeggen jullie groeien langzaam naar elkaar toe en ja hoor, nu zijn we een stel. Precies zoals jij het hebt gezegd zo is het gegaan. Lieve schat ik ben jou super dankbaar voor je hulp. Jij bent echt een bijzonder mens. We keep in touch. Een lieve groet uit Friesland en een dikke kus van L.




Ervaring van lisa met medium Joke   Ervaring van lisa met medium Joke   Ervaring van lisa geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke, je bent ontzettend goed in wat je doet en helpt mij door moeilijke stukken heen wanneer ik mijn relatie eigenlijk wil opgeven, waarbij jij me zegt te blijven vertrouwen. Dank je wel.
D.




Ervaring van D. met medium Joke   Ervaring van D. met medium Joke   Ervaring van D. geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Complimenten voor Joke, weer iets uitgekomen wat ik 3 dagen geleden niet kon plaatsen.




Ervaring van Loes met medium Joke   Ervaring van Loes met medium Joke   Ervaring van Loes geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke,
Bij jou komt echt alles uit. Je blijft bij wat je eerder ook heb voorspeld. Ik spreek je nu al 3 jaar en wat je me heb voorspeld is allemaal uitgekomen stuk voor stuk. Je bent echt speciaal en een vriendelijke dame. Veel liefss kusjes.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Uitstekende paragnost. Nuchter, recht door zee, en steevast 1 lijn in haar constateringen. Tijd is moeilijk te voorspellen maar uiteindelijk valt vaak alles op zijn plaats. Voor een ieder die niet voor sprookjes belt. Bel Joke.




Ervaring van Loes met medium Joke   Ervaring van Loes met medium Joke   Ervaring van Loes geplaatst op 26 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hallo Joke, ik had je net gesproken en wil je graag bedanken voor je geduld. Alles wat je mij tot nu toe heb voorspelt is altijd uitgekomen. Ik geloof sterk in je. Je hebt een mooie gave. Ik ben de dame waar u tegen zei dat de treintje zal stoppen voor mij relatie. En de zon weer volgend jaar zou schijnen.
Veel liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hey Joke, sorry verbinding brak, saldo was op.maar u voorspellingen blijven tot in de puntjes onveranderd, en naarmate "onze tijd" vordert neem je wordt alles ook duidelijker. Hoedje af. U bent bijzonder.




Ervaring van Chris.C met medium Joke   Ervaring van Chris.C met medium Joke   Ervaring van Chris.C geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke, ik wil je bedanken voor je steun die je mij hebt gegeven op een moment dat ik het niet zag zitten. Door jouw gesprekken ben ik in gaan zien dat het niet ver kan zo. Je weet dat ik al stappen heb genomen en wat je hebt voorspelt dat het uit zal komen op den duur. Tijs is heel geduldig.
Liefs van mij.




Ervaring van A met medium Joke   Ervaring van A met medium Joke   Ervaring van A geplaatst op 6 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hey Joke, het was fijn na een lange periode, met jou nog eens te praten. Ik vertrouw altijd op jouw toelichtingen. Liefs.




Ervaring van O met medium Joke   Ervaring van O met medium Joke   Ervaring van O geplaatst op 6 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke, en vandaag is er weer een voorspelling van je uitgekomen. Je bent een vakvrouw. Mocht je ergens onzeker over zijn of je zoekt een bevestiging bel Joke, want zij geeft rust en heeft het altijd bij het rechte eind. Dank je wel weer lieve Joke. Dikke kus, Arianne.




Ervaring van Arianne met medium Joke   Ervaring van Arianne met medium Joke   Ervaring van Arianne geplaatst op 2 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Wat een geweldige spontane vrouw wauwwwwwwww. En ze was eerlijk en positief. Best ooit.




Ervaring van S. met medium Joke   Ervaring van S. met medium Joke   Ervaring van S. geplaatst op 25 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke, je hebt mij een boost gegeven om verder te gaan en toch mijn doelen te bereiken of meer wat er komen gaat. Je blijft altijd even vriendelijk en respect voor elk gesprek die ik met jouw heb. Je stelt mij dan weer gerust en geeft mij zeker weer hoop.
Dank je wel.




Ervaring van Handdoek in de ring met medium Joke   Ervaring van Handdoek in de ring met medium Joke   Ervaring van Handdoek in de ring geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke,
Ik had u zojuist aan de telefoon en weer was de verbinding verbroken. Ik wilde zeggen dat u een topper bent.
Ik ben diegene die zwanger is en die stress en u zegt telkens ontspan. U weet wel wie ik ben. Nogmaals bedankt voor alles en u bent eerlijk en een topvrouw. Alle andere heeft u echt gelijk in <3.




Ervaring van Angel met medium Joke   Ervaring van Angel met medium Joke   Ervaring van Angel geplaatst op 3 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Joke, waar moet ik beginnen. Je hebt zoveel voorspellingen gedaan die precies uitkwamen zoals je zei. Zij is een van mijn favoriete op de lijn en bel haar dan ook zeker wanneer ik raad nodig heb of verheldering. The best.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Je helpt me altijd super. Je had ook deze keer weer gelijk. Een positief bericht en kreeg een positief bericht terug. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Katie met medium Joke   Ervaring van Katie met medium Joke   Ervaring van Katie geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve getalenteerde Joke, ik wil je bedanken voor je uitgebreide hulp de afgelopen tijd. Ik heb je met grote regelmaat gebeld en je krijgt altijd via al je zintuigen ontzettend veel gedetailleerde informatie door. Je bent werkelijk een natuurtalent, lieve Joke, je voorspellingen komen gegarandeerd altijd uit. Ook veel dank voor de lieve manier waarop je me altijd helpt. Ik bel je snel weer. knuffel xx.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Onlinemediums.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Onlinemediums.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Onlinemediums.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Onlinemediums.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden