Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Onlinemediums.net


  Online hulplijn met online mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online mediums Daghoroscoop  Stier door online mediums Daghoroscoop  Tweelingen door online mediums Daghoroscoop  Kreeft door online mediums Daghoroscoop  Leeuw door online mediums Daghoroscoop  Maagd door online mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door online mediums Daghoroscoop  Schorpioen door online mediums Daghoroscoop  Boogschutter door online mediums Daghoroscoop  Steenbok door online mediums Daghoroscoop  Waterman door online mediums Daghoroscoop  Vissen door online mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Liesje
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op onlinemediums.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Liesje is een goed en oprecht medium en een lieve vrouw. Als je inzichten wilt kun je haar bellen. Zij wist heel veel en gaf goede adviezen, leeft met je mee. Ik raad haar zeer aan.




Ervaring van M met medium Liesje   Ervaring van M met medium Liesje   Ervaring van M geplaatst op 13 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Wanneer ben je nog eens online liesje. het gaat niet zo goed met me.




Ervaring van Evy met medium Liesje   Ervaring van Evy met medium Liesje   Ervaring van Evy geplaatst op 23 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Liesje is echt zo een vrolijke vrouw. Gewoon als je haar belt omdat je zit met iets en je wilt weten hoe en wat. Als ze opneemt die haar stem te horen zo een vrolijke da geeft meteen energie.
.




Ervaring van Evy met medium Liesje   Ervaring van Evy met medium Liesje   Ervaring van Evy geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Dank voor de lieve en duidelijke benadering van mijn vragen. Ook zeer fijn de beredenering van/achter de feiten en van de onduidelijkheden waar ik tegenaan loop. Voel nu meer Rust. Dankjewel voor je oprechte Hulp. Liesje een zeer fijne dag gewenst. Groetjes.




Ervaring van Joyce met medium Liesje   Ervaring van Joyce met medium Liesje   Ervaring van Joyce geplaatst op 3 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Beste Liesje, je bent een hele lieve dame en ik heb een fijn en verhelderend gesprek gehad met jou. Bedankt en ik ben benieuwd hoe het zal aflopen. Ik vertrouw op jouw woorden en blijf positief. Lieve en gerustgestelde groetjes .




Ervaring van Veerle met medium Liesje   Ervaring van Veerle met medium Liesje   Ervaring van Veerle geplaatst op 2 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Wat een schat ben je Liedje open en eerlijk gewoon zoals het is. Bedankt voor dit fijne gesprek. Ik heb mijn antwoorden gekregen.
Sonja .




Ervaring van Sonja met medium Liesje   Ervaring van Sonja met medium Liesje   Ervaring van Sonja geplaatst op 21 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Jij bent een zeer lieve en zachte, die steun geeft en het niet uitrekt maar to the point is. Hoop doet leven en ik blijf erin geloven. Ik ga ook blijven hulp vragen van hier boven Jij behoort tot mijn favorieten. Bedankt en een heel dikke knuffel A&G.




Ervaring van A&G met medium Liesje   Ervaring van A&G met medium Liesje   Ervaring van A&G geplaatst op 13 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Hoi Liesje,
Bedankt voor de wijze woorden en hoop dat de voorspellingen uitkomen. Ik houd u op de hoogte.




Ervaring van Condy met medium Liesje   Ervaring van Condy met medium Liesje   Ervaring van Condy geplaatst op 26 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Bedankt Liesje voor ons Gesprekjes van zonet, kort en krachtig .ik ben rustig geworden. U voelt mijn situatie goed aan en bedankt voor al uw goede raad .Ik bel u zeker terug . Veel liefst van late kerstkadotje .




Ervaring van Late kerstkadotje met medium Liesje   Ervaring van Late kerstkadotje met medium Liesje   Ervaring van Late kerstkadotje geplaatst op 13 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Heb een dag geleden bij liesje gesproken over mijn relatie. Wat ze erover wist te zeggen klopte en had er nog nie veel zelf over gelost. Ik hoop dat net gelijk bij u andere consulenten het bij ook gaat goed komen en u voorspelling gaat uitkomen. Maar ik denk het wel want mensen kunnen liegen maar kaarten niet.




Ervaring van Evy met medium Liesje   Ervaring van Evy met medium Liesje   Ervaring van Evy geplaatst op 16 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  hoi Liesje dankjewel voor je steun en voor je kaartleggingen.
Lieve Mensen indien je twijfels hebt bel medium liesje op en zei zal je twijfels doen verdwijnen door te zeggen dat het goed komt aangezien ze dat voelt.
Indien er wat op doet zeg ze het ook eerlijk tegen je pas op of ga niet in de op in er is valsheid enz..
lieve liesje tot horens.




Ervaring van malika met medium Liesje   Ervaring van malika met medium Liesje   Ervaring van malika geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Liesje is een kanjer. Ze geeft goede adviezen en is vooral heel duidelijk. Ik ben benieuwd of haar voorspellingen uitkomen. Als dat zo is, zal ik zeker hier nog een reactie plaatsen. Liesje, nogmaals hartelijk dank.




Ervaring van Nachtbeller met medium Liesje   Ervaring van Nachtbeller met medium Liesje   Ervaring van Nachtbeller geplaatst op 12 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  liesje , je voelt perfect de situatie aan. en je kan ze ook duiden. Dank voor je steun. je goede raad en al jouw hulp.




Ervaring van riet met medium Liesje   Ervaring van riet met medium Liesje   Ervaring van riet geplaatst op 4 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Lieve Liesje

Ik heb je verschillende keren gebeld, natuurlijk ook veel andere op de lijn. je zag dingen in de kaarten die je nooit had kunnen gezien hebben en die tot nu toe nog niemand anders heeft gezien in de kaarten., je hoort voor mij bij de top 3 van de lijn, je bent een lieverd blijf niet onnodig aan de lijn . het is vaak kort en krachtig bij jou. veel liefs van Leonie.




Ervaring van leonie met medium Liesje   Ervaring van leonie met medium Liesje   Ervaring van leonie geplaatst op 29 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Bedankt Liesje voor het topconsult. Jij had weeral eens gelijk. Ook bedankt voor het juridisch advies dat jij me gaf . Je bent echt een aanrader op dit gebied.




Ervaring van Dominique met medium Liesje   Ervaring van Dominique met medium Liesje   Ervaring van Dominique geplaatst op 10 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Dag liesje
Bedankt. Fijn consult.




Ervaring van Kat met medium Liesje   Ervaring van Kat met medium Liesje   Ervaring van Kat geplaatst op 11 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Liesje, je zei me dat het goed ging komen en dat is ook zo gelopen.
Je voelt me goed aan. dank je wel.




Ervaring van Saar met medium Liesje   Ervaring van Saar met medium Liesje   Ervaring van Saar geplaatst op 24 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Goed gesprek met liesje gehad ben zeer tevreden. bel u zeer zeker terug .hartelijk bedankt.




Ervaring van Anoniem met medium Liesje   Ervaring van Anoniem met medium Liesje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Hoi Liesje,
Dank je voor het gesprekje van zonet. en hopelijk heb je gelijk dat de relatie en ons gezinnetje weer goedkomt. Ik zal mijn best doen om niet zoveel meer te piekeren hierover X.




Ervaring van anoniem met medium Liesje   Ervaring van anoniem met medium Liesje   Ervaring van anoniem geplaatst op 21 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  heb net met liesje gesproken, ze geeft me inderdaad rust., heb vertrouwen in haar. dank je liesje, xx.




Ervaring van keerin met medium Liesje   Ervaring van keerin met medium Liesje   Ervaring van keerin geplaatst op 17 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Hoi Liesje. Ik heb je al div. keren gesproken. Jij bent echt oprecht. Komt to the point. Je voorspellingen komen eigenlijk altijd uit. TOP. Een echte aanrader. Chris.




Ervaring van Chris Bos met medium Liesje   Ervaring van Chris Bos met medium Liesje   Ervaring van Chris Bos geplaatst op 2 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  hoi Liesje,
1 voorspelling is uitgekomen, ongelofelijk dat het uitgekomen is had nooit gedacht dat het uitkomt. Hoop dat de rest van voorspellingen uitkomen.
Lieve mensen deze medium is ongelofelijk goed. Haar voorspellingen komen altijd uit.
Bedankt liesje tot gauw,
gr malika.




Ervaring van malika met medium Liesje   Ervaring van malika met medium Liesje   Ervaring van malika geplaatst op 12 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Lieve Liesje, bedankt voor de mooie consult, ik kijk met hoop naar de toekomst. Je hebt me veel steun gegeven.

Groetjes, Irina.




Ervaring van Irina met medium Liesje   Ervaring van Irina met medium Liesje   Ervaring van Irina geplaatst op 11 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Geweldige paragnost. Wat zij voorspelt heeft is uitgekomen. Een hele lieve vrouw die heel snel de dingen doorkrijgt. Eerlijk oprecht en zuiver. Dank je wel Liesje, nu afwachten op het laatste stukje en dan plaats ik weer een getuigenis.




Ervaring van rozenkwartsmeisje met medium Liesje   Ervaring van rozenkwartsmeisje met medium Liesje   Ervaring van rozenkwartsmeisje geplaatst op 27 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Een heel lieve dame , ze wist direct hoe alles in elkaar zat en ik had direct antworden op mijn vragen. de antw wist ik ook al beetje en ze had gelijk . ben altijd blij als ik haar gesproken heb en voel me beter .




Ervaring van <3 met medium Liesje   Ervaring van <3 met medium Liesje   Ervaring van <3 geplaatst op 26 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Bedankt liesje voor het goede gesprek en het aanvoelen van de man , die in zo nare thuis situatie zit . En waarvoor u een kaarsje brand .ik hou u op de hoogte . Liefs i .




Ervaring van Anoniem met medium Liesje   Ervaring van Anoniem met medium Liesje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  bedankt Liesje,voor zoveel informatie die echt is. zonder iets achter te houden,zeer aangenaam gesprek gehad met je. mensen die zoekende zijn,bel naar Liesje want zij geeft concrete antwoorden op je vragen en ze kan ook verder in de toekomst kijken. ik heb bevestigingen gehad wat ik zelf al aanvoelden,hartelijk dank,jij bent een topper op deze lijn.
veel Licht en Liefde .




Ervaring van anoniem met medium Liesje   Ervaring van anoniem met medium Liesje   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Heb net een gesprek met lies gehad .ze voelt de dingen heel goed aan en ze is ook erg vriendelijk. ik bel u zeker terug .groetjes en bedankt.




Ervaring van anoniem met medium Liesje   Ervaring van anoniem met medium Liesje   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Liesje wist me gerust te stellen over mijn klachten en gaf duidelijk aan welke gids/engel mij steunt. Dit klopte precies.

Dankjewel Liesje.




Ervaring van Nicoline met medium Liesje   Ervaring van Nicoline met medium Liesje   Ervaring van Nicoline geplaatst op 24 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Heb echt vertrouwen in je. Top.

Groetjes.




Ervaring van Miranda met medium Liesje   Ervaring van Miranda met medium Liesje   Ervaring van Miranda geplaatst op 11 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Sorry u viel weg, maar hierbij wil ik u hartelijk bedanken. U ziet het snel en goed.




Ervaring van Anonie met medium Liesje   Ervaring van Anonie met medium Liesje   Ervaring van Anonie geplaatst op 8 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Bedankt liesje . voorspelling is uitgekomen. bel je snel weer .Een aanrader.




Ervaring van M met medium Liesje   Ervaring van M met medium Liesje   Ervaring van M geplaatst op 5 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Een medium die heel veel rust doorgeeft, voelt de situatie goed aan. to de point.een aanrader. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met medium Liesje   Ervaring van Anoniem met medium Liesje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Lief geruststellend medium, heldere kijk en uitleg. Goede voorspelling. Thanks Ann.




Ervaring van An met medium Liesje   Ervaring van An met medium Liesje   Ervaring van An geplaatst op 31 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Ik heb jouw gisterennacht gesproken. Bedankt voor jouw voorspelling. Ik hoop dat het uitkomt. Sorry dat de verbinding wegviel. Mijn tegoed was op.
Mg.




Ervaring van Mg met medium Liesje   Ervaring van Mg met medium Liesje   Ervaring van Mg geplaatst op 30 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Onlinemediums.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Onlinemediums.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Onlinemediums.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Onlinemediums.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden