Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Onlinemediums.net


  Online hulplijn met online mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online mediums Daghoroscoop  Stier door online mediums Daghoroscoop  Tweelingen door online mediums Daghoroscoop  Kreeft door online mediums Daghoroscoop  Leeuw door online mediums Daghoroscoop  Maagd door online mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door online mediums Daghoroscoop  Schorpioen door online mediums Daghoroscoop  Boogschutter door online mediums Daghoroscoop  Steenbok door online mediums Daghoroscoop  Waterman door online mediums Daghoroscoop  Vissen door online mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op onlinemediums.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Na Antonia gesproken te hebben kreeg ik een ontzettende huilbui, eindelijk dat luchtte op. Ik zat zo vast in mijn verdriet, eindelijk iemand die mij kon helpen. Ik heb mijn pijn en verdriet een plekje kunnen geven en mijn vastgelopen leven weer oppakken. Dank je wel Antonia, ik kan weer door.




Ervaring van Ineke met medium Antonia   Ervaring van Ineke met medium Antonia   Ervaring van Ineke geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Wat een vriendelijke man die je gelijk geruststelt met wat je ook zit. Beide keren zijn zijn voorspellingen uitgekomen.




Ervaring van wendy met medium Sid   Ervaring van wendy met medium Sid   Ervaring van wendy geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Heel lieve en straffe madam in haar voorspellingen. Ik bel haar geregeld en altijd staat ze me geduldig te woord en geeft me bevestiging en inzichten.




Ervaring van Hey Meissie met medium Cassandra   Ervaring van Hey Meissie met medium Cassandra   Ervaring van Hey Meissie geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra is goed met tijd en geeft snelle antwoorden. Aanrader.




Ervaring van Sel met medium Xandra   Ervaring van Sel met medium Xandra   Ervaring van Sel geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Heel goed medium, komen veel dingen uit ik zou binnen de maand uitbetaald krijgen van verzekering en na een week gebeurde het, hopelijk komt het ook goed met de rest zoals je gezegd hebt afwachten nu, je verdiend een dikke ster.




Ervaring van Sonia met medium Erika   Ervaring van Sonia met medium Erika   Ervaring van Sonia geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Super gesprek gehad
Dank je wel .




Ervaring van Linda met medium Beau   Ervaring van Linda met medium Beau   Ervaring van Linda geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Zoya, je bent de beste. Je hebt mij kunnen kalmeren, met uw wijsheid en uw hulp. Dank je wel Zoya, we horen elkaar nog. Liefs Sabine.




Ervaring van Sabine met medium Zoya   Ervaring van Sabine met medium Zoya   Ervaring van Sabine geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Helaas werd de verbinding verbroken. Kan haast niet geloven dat wat je zei echt klopte. Je bent echt verschrikkelijk goed. Ik ga je bellen om het gesprek af te maken.

Gr.linda.




Ervaring van Linda met medium Petrus   Ervaring van Linda met medium Petrus   Ervaring van Linda geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Shiloh
  Ervaring met medium Shiloh
  Lieve Shiloh,
Geweldig lief ben je en met humor.
Zo open en eerlijk en direct.
Je 1e voorspelling over mijn appartement is al uitgekomen.
Als de rest ook uit komt, heb je min of meer mijn leven gered.
Fantastisch ben je.
Ik bel je snel weer voor vervolg stappen.
Liefs xxx.




Ervaring van Angel met medium Shiloh   Ervaring van Angel met medium Shiloh   Ervaring van Angel geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Lieve mevrouw MB Rhais, hartelijk bedankt voor het gesprek wat mijn man en ik zojuist met u hadden.
Het geeft ons rust in de situatie.
Voor mij bent u 20 sterren waard omdat je een hartje van goud hebt. U werkt 100 procent zuiver en dat siert u.
Fijne dag en heel veel liefs xxx L&A.




Ervaring van anoniem met medium MB Rhais   Ervaring van anoniem met medium MB Rhais   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Woorden schieten mij tekort. Wat een topper meer dan 10 sterren waard.




Ervaring van Vanessa met medium Gazali   Ervaring van Vanessa met medium Gazali   Ervaring van Vanessa geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Alex
  Ervaring met medium Alex
  Hallo Medium Alex, je voorspelde dat ik in november een baan zou krijgen bij een transportbedrijf.
Ik wou je even laten weten, dat dit is uitgekomen.

Vriendelijke groet Henk.




Ervaring van Henk met medium Alex   Ervaring van Henk met medium Alex   Ervaring van Henk geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Beste Petrus. Bij deze wil ik ook getuigen dat je zeer zeker je vak verstaat. In een woord, indrukwekkend. Ik belde je gisteren voor een "update" omdat ik al zo lang worstel met onverwerkt verdriet. De antwoorden die je mij gaf, alsof je in zijn hoofd keek en het klopte ook met hetgeen ik je op dat moment nog niet had verteld. Ik heb vannacht goed geslapen na lange tijd, heb minder lichamelijke pijn dus bij deze Petrus, mijn dank en vanaf nu mijn vaste medium (ook) Ik bel je binnenkort weer voor een "update" Groet Rita.




Ervaring van Rita met medium Petrus   Ervaring van Rita met medium Petrus   Ervaring van Rita geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Beste Vitta, Je bent een lieve vrouw om mee te praten .je hebt mij dingen verteld van mijn dochter, goede raad gegeven , je zei rake dingen.
Bedankt voor je gesprek met mij.




Ervaring van Inge met medium Vitta   Ervaring van Inge met medium Vitta   Ervaring van Inge geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Beste Desteny, ik ben blij je weer gesproken te hebben. Je voorspellingen komen altijd uit. In het verleden heb ik je vaker gesproken en je had altijd gelijk.
Je bent een topper. Bedankt en tot de volgende keer.




Ervaring van Len met medium Desteny   Ervaring van Len met medium Desteny   Ervaring van Len geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve vrouw, geeft geduldig antwoord op alle vragen. Vond het zo lief dat ze op het laatste moment toch even voor mij ging kijken. Kon u net niet bedanken.




Ervaring van S met medium Karine   Ervaring van S met medium Karine   Ervaring van S geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Wat ben jij goeeeed. Een aanrader van formaat.
.




Ervaring van Lydia met medium Stephanie   Ervaring van Lydia met medium Stephanie   Ervaring van Lydia geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Dankjewel voor uw Reading was Top.




Ervaring van A met medium Anne-Fleur   Ervaring van A met medium Anne-Fleur   Ervaring van A geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Beste Desteny, Fijn dat je terug bent. Mooie reading gehad . Indrukwekkend dat je direct doorkreeg wat die slechte persoon rondom mij allemaal veroorzaakt had. Ben heel blij te horen dat er nu een oplossing komt desondanks het allemaal nu nog wat onduidelijk is. Groeten, T.




Ervaring van Thierry met medium Desteny   Ervaring van Thierry met medium Desteny   Ervaring van Thierry geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Lieve Rashieda,
Heel veel dank voor het fijne gesprek dat
ik gisteren met je had.
Hartelijke groeten van Marianne.




Ervaring van Marianne met medium Rashieda   Ervaring van Marianne met medium Rashieda   Ervaring van Marianne geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Esterella,
Heel even dacht ik dat u er helemaal naast zat.
Maar daar u bleef zeggen over die man, kon ik pas alles plaatsen. Heb geen woorden om te zeggen hoe goed u bent.
Bedankt voor alles. U bent echt goed en zo lieve dame. Liefs L.L.




Ervaring van L.L. met medium Esterella   Ervaring van L.L. met medium Esterella   Ervaring van L.L. geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Wat een lieve dame met zo'n lieve stem. Tineke, je zag het helemaal zoals het is. Hopelijk komt alles binnenkort uit, eentje is al uitgekomen. Niet voor niets dat Tineke altijd bezet is. Ze is meer dan haar sterren waard.




Ervaring van Anoniem met medium Tineke   Ervaring van Anoniem met medium Tineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Zeer toffe dame . aan de hand van een foto en een naam wist ze me direct alles te vertellen , zonder dat ik ook maar 1 woord zei, het was alsof ik haar al Jaren kende , terwijl ik haar voor de eerst aan de lijn had ,een echt aanrader ,zeker zijn geld waard .




Ervaring van An met medium Shania   Ervaring van An met medium Shania   Ervaring van An geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Lieve Cristelle ik wil je bedanken voor al je warme woorden en steun in al die tijd die ik je al spreek. door je wijze raad en je lieve stem hebben me al door zware periodes geholpen en ook je voorspellingen die uitkomen. je ziet het allemaal echt zuiver dank je Marie.




Ervaring van Marie met medium Christelle   Ervaring van Marie met medium Christelle   Ervaring van Marie geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Super lieve dame , ze voelde de dingen meteen aan zoals ze waren , toppie , dank je wel Desteny.




Ervaring van An met medium Desteny   Ervaring van An met medium Desteny   Ervaring van An geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Hi Nima. Hhhh wederom een voorspelling van je uitgekomen. Tot gauw weer en you are the best. Gr Rita.




Ervaring van Rita met medium Nima   Ervaring van Rita met medium Nima   Ervaring van Rita geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Alex
  Ervaring met medium Alex
  Beste Alex,

Ik heb je vandaag gesproken. En wat kan je de situatie ontzettend goed aanvoelen en mensen heel goed omschrijven. Echt super knap. Je bent ook heel fijn om mee te kunnen praten.

Dankjewel. En ik zal nog wel eens van me laten horen.

Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met medium Alex   Ervaring van Karin met medium Alex   Ervaring van Karin geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dag, jouw reading heeft mijn ogen geopend. Dankjewel voor de klare taal. Ik kan hier wel mee verder F.H.




Ervaring van Farida met medium Dirk   Ervaring van Farida met medium Dirk   Ervaring van Farida geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Krisha
  Ervaring met medium Krisha
  Dank je wel, je zag duidelijke verschillende punten die zich al afspeelden zonder dat je iets kon weten, welkom op de lijn een meerwaarde, veel succes een collega.




Ervaring van Rita met medium Krisha   Ervaring van Rita met medium Krisha   Ervaring van Rita geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Beste Amber.

Wij hebben elkaar vaak gesproken.
Uw voorspellingen komen heel vaak overeen met de realiteit.
Soms bespreekt u zaken die ik u niet verteld hebt maar u brengt deze naar voren waarbij ik het gevoel heb de juiste medium te spreken.


Paul.




Ervaring van Paul met medium Amber   Ervaring van Paul met medium Amber   Ervaring van Paul geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Jeetje Sanne je had gelijk, dank je voor je mooie reading en advies. Werkelijk ongelofelijk xxxxx.




Ervaring van Samira met medium Sanne   Ervaring van Samira met medium Sanne   Ervaring van Samira geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Bedankt voor je heldere inzichten. Je weet alles zo puur en duidelijk uit te leggen waarom het zo gebeurd en wat ik kan verwachten. Tot nu toe is alles nog precies zo gegaan als je mij voorspeld had. Ik heb ook nu weer het volledige vertrouwen in je en kan rustig gaan slapen. Dank je wel.




Ervaring van Monica met medium Mari Elena   Ervaring van Monica met medium Mari Elena   Ervaring van Monica geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga blijft mij iedere keer verbazen ik kan echt met haar lachen. Hou jouw op de hoogte. A.




Ervaring van Angela met medium Olga   Ervaring van Angela met medium Olga   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Wat een top vrouw, gek als een deur maar recht door zee. Eerlijk ga zo door lieverd. Ik bel jouw snel weer.

Groetjes A.




Ervaring van Angela met medium Sissy   Ervaring van Angela met medium Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Ik bel u iets langer dan een jaar en uiteindelijk heb ik mijn antwoord(u weet wel). Hij was allang met andere mensen bezig, maar ik herkende de signalen niet. Bedankt xx.




Ervaring van Voetbal met medium Cassandra   Ervaring van Voetbal met medium Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Onlinemediums.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Onlinemediums.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Onlinemediums.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Onlinemediums.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden