Home Ervaringen Online Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Onlinemediums.net


  Online hulplijn met online mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw online horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis online horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door online mediums Daghoroscoop  Stier door online mediums Daghoroscoop  Tweelingen door online mediums Daghoroscoop  Kreeft door online mediums Daghoroscoop  Leeuw door online mediums Daghoroscoop  Maagd door online mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door online mediums Daghoroscoop  Schorpioen door online mediums Daghoroscoop  Boogschutter door online mediums Daghoroscoop  Steenbok door online mediums Daghoroscoop  Waterman door online mediums Daghoroscoop  Vissen door online mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op onlinemediums.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra, je had gelijk. Je zag een omgeving met veel activiteiten en .ja. Het is een gezellig centrum en het voelt er zo heerlijk. Vandaag getekend en binnenkort lekker over met m'n spulletjes. Je had het gewoon goed. Het is ook altijd een plezier om met je te praten en ik wil je bedanken voor je steun en geduld. Dikke knuffels van Viki.




Ervaring van Viktoria met medium Cassandra   Ervaring van Viktoria met medium Cassandra   Ervaring van Viktoria geplaatst op 24 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina Salina Salina. Je had het goed. De eerste keer dacht ik jammer maar je had gelijk en tweede keer had je weer gelijk. En nu. ben ik heeeeeel blij. Het goede nieuws kwam inderdaad donderdag en vandaag getekend.Dank je voor je geduld en steun. Een dikke dikke dikke knuffel en wederom bedankt.




Ervaring van Fayz met medium Salina   Ervaring van Fayz met medium Salina   Ervaring van Fayz geplaatst op 24 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  Super lieve dame , kwam snel to the point en bevestigde mijn gevoel .
Dank je wel An .




Ervaring van Xx met medium An   Ervaring van Xx met medium An   Ervaring van Xx geplaatst op 24 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Ontzettend leuk gesprek met Carola gehad. Ik vroeg om een open consult en eigenlijk was het heel positief. Carola, ik vind je een heel leuke vrouw, down to Earth en to the point. Heel erg bedankt en misschien tot bellens, je bent een topper.




Ervaring van Jolanda met medium Carola   Ervaring van Jolanda met medium Carola   Ervaring van Jolanda geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine is zo lief en zuiver. Een vrouw met een hart van goud. Dingen die ze voorspeld zijn te plaatsen en ze spreekt de waarheid. Moeite waard om met deze Engel in contact te komen.

Gr. A.




Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve Salina, ik bel je al een hele tijd, en wil al lang een reactie achter laten voor je, maar ik vind nog steeds de woorden niet om te omschrijven hoe uniek, zuiver en compleet je bent. Jij hebt de gouden voelsprieten en het gouden hart. Niet alleen kan je steeds de situatie heel duidelijk, correct en eerlijk omschrijven, je bent ook de coach die niemand ooit zal vergeten. Ik kan niet in woorden omschrijven hoe goed je bent, maar ik hoop dat iedereen zichzelf het kostbare cadeau doet om jou te leren kennen. Ik ben er zeker van dat jij mensen hun leven kan veranderen zoals er maar weinig kunnen. Ik ben na al die tijd nog steeds zeer dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen en waar ik ben geraakt dankzij jou.
Veel liefs e xxx.




Ervaring van e. met medium Salina   Ervaring van e. met medium Salina   Ervaring van e. geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lisa
  Ervaring met medium Lisa
  Lisa is iemand die heel goed kan luisteren, vriendelijk, correct en de voorspellingen komen uit. Bedankt Lisa vanwege Martine.




Ervaring van Martine met medium Lisa   Ervaring van Martine met medium Lisa   Ervaring van Martine geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Wouw Kristal, ik was vanmorgen sprakeloos wat je allemaal wist te vertellen over de foto die ik je had doorgestuurd. Je zat er knal op en je zei dingen die je absoluut niet kon weten. Ik ben enorm verbaast van hoe goed je wel bent.




Ervaring van An met medium Kristal   Ervaring van An met medium Kristal   Ervaring van An geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Bertt
  Ervaring met medium Bertt
  Lieve Bertt, ik wil even zeggen dat ik je echt goed vind. Ik heb mensen
gesproken maar jij had gelijk. Je draaide er niet omheen geen onnodige
informatie gewoon zoals het is. Informatie waar je wat aan hebt. Wat je
zei klopte ik stond echt versteld. Hoe je mijn beschreef en die van
mijn vriend. echt goed. Ik ben super blij dat ik JOU heb gebeld.Je gaf
mij ook weer die rust waar ik naar verlangde, ik hoop je gauw nog eens
te spreken. want jou bel ik zeker nog eens. Heel erg bedankt en groetjes
van Ria xxx.




Ervaring van Ria met medium Bertt   Ervaring van Ria met medium Bertt   Ervaring van Ria geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met medium Sandra
  Ervaring met medium Sandra
  Heel mooi medium. Niet te geloven haast wat zij door mocht krijgen over mij uit de tijd van mijn jeugd. Meisje met rood witte kraaltjes armband. Ik was flabbergasted. Wow. Top medium, zij kan echt concrete dingen zien en voelen. te gek. Dank voor alles wat je tot nu toe voor mij hebt gedaan. Liefs.




Ervaring van RAM met medium Sandra   Ervaring van RAM met medium Sandra   Ervaring van RAM geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Hey Rin wat ben je een goed luisterend oor en je advies is heel goed. Soms hard, maar met een doordenker. Je ziet hoeveel punten je hebt van mij en dat ben je waard tot de volgende keer X.




Ervaring van D met medium Rin   Ervaring van D met medium Rin   Ervaring van D geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Lieve Tess, ik wil je bedanken voor je geduld en hulp van de afgelopen tijd van dat ik heb gebeld. Iedere keer vriendelijk en geduldig. Is fijn om met je te praten.




Ervaring van Sel met medium Tess   Ervaring van Sel met medium Tess   Ervaring van Sel geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Heb je de laatste vaak gebeld en je blijft geduldig en vriendelijk. Wilde je bedanken voor je steun van de afgelopen tijd. Voor professionele hulp kan iedereen terecht bij Sid. Nu nog die krachtige man, ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Selma met medium Sid   Ervaring van Selma met medium Sid   Ervaring van Selma geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola je bent een schat van een vrouw. Krachtig medium, voelt goed in bij mensen en situatie's. Heb je de laatste vaak gebeld, altijd vriendelijk en geduldig. Raak met je voorspellingen, dan moet het haast zijn dat ik voor die krachtige man ga, ipv A ik hou je op de hoogte, je bent nog niet van me af.




Ervaring van Selma met medium Carola   Ervaring van Selma met medium Carola   Ervaring van Selma geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Heb net een gesprek met deze man gehad en owww wat is deze man goed. Hij omschreef de pijn aan mijn hand zonder daar iets over gezegd te hebben, ook de miskraam die ik heb gehad. Ik heb zoveel vertrouwen in zijn toekomst Voorspellingen. Het is zo fijn om met deze man te praten,.
Ik ga je zeker nog terug bellen.




Ervaring van H. met medium Gunter   Ervaring van H. met medium Gunter   Ervaring van H. geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Wanneer je in alle eerlijkheid een correct consult wilt waar je werkelijk iets van leert en heldere juiste inzichten krijgt MOET je bij Gazali zijn.
Dank je wel voor ALLES, keer op keer.
Dankbaar dat ik je op 22/1 opnieuw mocht spreken. Excuses voor de enthousiaste hond op het einde.




Ervaring van E met medium Gazali   Ervaring van E met medium Gazali   Ervaring van E geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  lieve Adora, mijn vriendinnen hebben getekend zoals jij door kreeg je voorspelling is uit gekomen nu op naar alle andere voorspellingen van je ik heb vertrouwen in jou. Groet van loes uit nederland.




Ervaring van loes zanoni met medium Adora   Ervaring van loes zanoni met medium Adora   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Lieve Olga,

Dank omdat je altijd naast mij staat,
luistert naar al mijn zorgen,
Wijzend naar positieve dingen,
Elke dag weer een steun en toeverlaat voor mij en iedereen die jou belt, zoveel energie tijd en liefde geef jij aan mij en iedereen, je bent de beste medium die ik kan bedenken, we kunnen veel lachen samen en hebben diepe gesprekken jij bent steeds mijn lichtje als ik even niet meer schijn. zeker nu ik het zo moeilijk heb sleep, trek, duw jij mij er doorheen, ik hoop dat het goed komt dat waar wij elkaar elke dag over spreken. Liefs NY
En ik bel je ook vanuit het verre Amerika ook al zijn dat iets andere tijden we vinden elkaar altijd.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Al leek het er naar dat alles de andere kant ging uitlopen..je hield vast aan jou vaststelling, kon het haast niet meer geloven maar jou analyse was de juiste. Hartelijk bedankt om me te begeleiden in dingen los te laten en te vertrouwen op het gevoel. ADTP.




Ervaring van Pouchkine met medium Gazali   Ervaring van Pouchkine met medium Gazali   Ervaring van Pouchkine geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hoi joke,

Al 1 voorspelling uitgekomen. Je zei die hoor je nog zelfs nu in januari nog en jawel hoor, Ik had het niet meer verwacht maar we gaan straks samen uit eten, topper dat de rest ook maar snel uitkomt. Dikke zoen je weet wel wie.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Je voorspelling is weer uitgekomen.
Ik heb mijn examen gehaald.
Bedankt lieve Karine voor je hulp en steun.




Ervaring van S met medium Karine   Ervaring van S met medium Karine   Ervaring van S geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Lieve Sanne, je bent een lief zuiver medium en laat me elke keer verbaasd staan, soms heel confronterend maar eerlijk. Als je verrast wilt worden en je beter in je gevoel wilt zitten, raad ik haar zeker aan, zo lief eerlijk en zuiver.

Xxx Marley.




Ervaring van Marley met medium Sanne   Ervaring van Marley met medium Sanne   Ervaring van Marley geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Sid is een consulent met een zeer hoge trilling en frequentie. Hij overziet moeiteloos het gehele spectrum van jouw ziel en verwoordt deze met een buitengewone precisie. Een van de meest zuivere mediums op deze lijn. Dank Sid voor je wijsheid..




Ervaring van Anja met medium Sid   Ervaring van Anja met medium Sid   Ervaring van Anja geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique, ik was in de war maar heb nu rust en kan ook dingen loslaten. Dank je wel voor je advies en voor je mooie reading erg zuiver. Ik bel je zeker terug. Liefs Kyra xx.




Ervaring van Kyra met medium Monique   Ervaring van Kyra met medium Monique   Ervaring van Kyra geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabrina.P
  Ervaring met medium Sabrina.P
  Lieve Sabrina. Je bent ontzettend goed in het beschrijven van personen, wat er in hun hoofd omgaat en hoe ze naar je toe staan. Ook hun bedoelingen en intenties beschrijf je tot in detail correct. Je hebt al ontzettend veel geholpen. Ik ben blij dat je me steeds liefdevol te woord staat, hoe vaak ik je ook opbel. Wat je ook beschrijft of voorspeld, het klopt altijd. Dank je wel.
Groetjes
Fanny.




Ervaring van Fanny met medium Sabrina.P   Ervaring van Fanny met medium Sabrina.P   Ervaring van Fanny geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Ooit hebben we elkaar gesproken, ik was toen al een dochter en tweeling verloren. Ik wilde graag weten of er nog een levend kindje gegund is. Je zei toen gelijk, 1 meisje is zeker en de 2e ligt in je eigen handen. Ons meisje is inmiddels bijna 1. Zij is de hoofdprijs al, mocht de tweede ooit wel komen, laat ik het weten. Bedankt destijds voor het geven van het vertrouwen.




Ervaring van P. met medium Exena   Ervaring van P. met medium Exena   Ervaring van P. geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Micha voelt de dingen zeer goed aan zoals ze zijn, het is een super lieve dame, die zegt wat ze aanvoeld een echt toppertje, zeker de moeite waard.
Dank je wel Micha je bent de max .




Ervaring van Schuurtje met medium Micha   Ervaring van Schuurtje met medium Micha   Ervaring van Schuurtje geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Wouw ik gaf stephanie een foto en ze wist mij vanalles te vertellen over die persoon, zonder dat ik een woord zei en na een aantal minuten vroeg ze mij ben je er nog, kan je u hierin terugvinden, en ik antwoorde jaja ik ben stil van verbazing alles wat je zei klopte .
Dank je wel stephanie ik hoop ook dat hetgeen je zag dat nog moet komen ook uitkomt, want dat zag er prachtig uit.
Dank je wel voor het vertrouwen dat je me weer gaf.




Ervaring van Twijfelaartje met medium Stephanie   Ervaring van Twijfelaartje met medium Stephanie   Ervaring van Twijfelaartje geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Celine, zeer lieve dame en voelt de dingen aan zoals ze zijn, bij het bekijken van een foto kon ze zeer correct de situatie inschatten, dank je wel celine.




Ervaring van Twijfeltje met medium Celine   Ervaring van Twijfeltje met medium Celine   Ervaring van Twijfeltje geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Merci voor de altijd wijze inzichten en gouden raad.




Ervaring van Vicky met medium Lilith   Ervaring van Vicky met medium Lilith   Ervaring van Vicky geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Beste Hope, Je bent 1 van de weinige mediums die zo eerlijk antwoord geeft. Ik heb je nu een aantal keren gesproken en elke keer heb je mij goede adviezen gegeven op basis van je gevoel en je kaarten. Ook kun je de situatie goed omschrijven en komen je voorspellingen uit zoals je gezegd hebt. Ik waardeer je eerlijkheid enorm. Liefs, M.




Ervaring van Monique met medium Hope   Ervaring van Monique met medium Hope   Ervaring van Monique geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Dankjewel, Tabitha voor het aangename gesprek van hiernet. Je zegt de dingen zoals je ze ziet en dat is fijn. Je vertelt hetzelfde als je collega?s, dat geeft vertrouwen. Benieuwd naar je voorspellingen, ik hou je zeker op de hoogte. Lieve Grtjes C.




Ervaring van Caroline met medium Tabitha   Ervaring van Caroline met medium Tabitha   Ervaring van Caroline geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Maddy
  Ervaring met medium Maddy
  Hoi Maddy,
De belminuten waren op zondagavond laat. We hadden het over werken in het onderwijs en mijn geheime liefde. Dank je wel voor je consult. En vond het heel fijn om met je te kletsen. Heeft me goed gedaan. Groetjes.




Ervaring van Anoniem met medium Maddy   Ervaring van Anoniem met medium Maddy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali. Is sterk, oprecht en eerlijk.
De afgelopen tijd heb ik heel veel aan hem gehad. Keer op keer zat hij goed, en zijn advies is goud waard. Hij brengt mij telkens weer in balans ik voel me omringd met vreugde en een veilig gevoel dankjewel daarvoor.




Ervaring van Martina met medium Gazali   Ervaring van Martina met medium Gazali   Ervaring van Martina geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Lisa
  Ervaring met medium Lisa
  Hallo Lisa, ik had je deze namiddag aan de lijn. Je zei dat ik voor morgen nog iets zou horen van X.wel inderdaad ik heb deze namiddag een berichtje van hem ontvangen. Je zat er helemaal boenk juist op. Dankjewel voor al je adviezen en luisterend oor. C.




Ervaring van C. met medium Lisa   Ervaring van C. met medium Lisa   Ervaring van C. geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Onlinemediums.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Onlinemediums.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Onlinemediums.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Onlinemediums.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden